Tranșa II- 2000 măști de protecție din partea Lear Corporation

Tranșa II- 2000 măști de protecție din partea Lear Corporation
Tranșa II- 2000 măști de protecție din partea Lear Corporation

Un lot cu 2000 măști de protecție a fost livrat astăzi, 25 iunie, la sediul Direcției Generale Asistență Socială și Protecție a Familiei Ungheni. Acțiunea de solidaritate vine din partea companiei Lear Corporation, care a decis să efectueze tranșa a II-a de donații instituției noastre. Măștile vor fi repartizate angajaților noștri care sunt în prima linie în lupta cu virusul Covid-19, precum:  asistenții parentali profesioniști, asistenții personali, asistenții sociali comunitari și specialiștii Echipei Mobile.
Gestul de generozitate este manifestat în cadrul campaniei „ÎMPREUNĂ putem face mai mult. ÎMPREUNĂ putem face mai bine.” prin intermediul căreia sunt oferite 10.000 de măști comunității raionului Ungheni. Ne bucurăm că s-au gândit la noi și că am fost incluși în lista beneficiarilor.
Amintim că în prima tranșă ne-au fost donate 200 măști de protecție.
În semn de apreciere și recunoștință pentru susținerea acordată și devotamentul civic, am oferit echipei Lear Corporation o scrisoare de mulțumire și pledăm pentru a avea o frumoasă colaborare și în continuare.

Autor: Mihaela Lupu

 

Adauga un comentariu

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.