Campania de Binefacere “Ajută din Suflet, Ajută un Suflet”

Campania de Binefacere “Ajută din Suflet, Ajută un Suflet”
Acțiune socială de acumulare de fonduri în prag de sărbători pascale 2019

În perioada 15 – 25 aprilie 2019, AO “Asociaţia de Educaţie Civică “Viitorul Începe Azi” în parteneriat cu Centrul de Asistență  Socială a Familiei și Copilului “CREDO” (CASFC “CREDO”) din or. Ungheni organizează Campania de Binefacere “Ajută din Suflet, Ajută un Suflet”, care are drept scop sprijinirea familiilor în dificultate din oraşul şi raionul Ungheni în prag de sărbători pascale.

Pentru a aduce în fiecare familie Sărbătoarea Învierii Domnului, Vă rugăm să Vă aduceţi aportul la succesul acestei acţiuni de caritate, eveniment prin care imaginea Dumneavoastră sau a companiei Dumneavoastra va avea doar de câştigat.

CUM NE PUTEŢI AJUTA ?

Pentru buna desfăşurare a evenimentului nostru, Dumneavoastră în calitate de persoană fizică sau juridică poate interveni cu o sponsorizare în bani, sau prin oferirea de ajutoare materiale sub formă de îmbrăcăminte, încălţăminte și produse alimentare nealterabile. Orice altă propunere din partea Dumneavoastră va fi luată în considerație de către noi.

CÂTEVA MOTIVE PENTRU A NE SPRIJINI:

  1. Promovăm imaginea Dumneavostră sau a instituției/companiei Dumneavoastră prin materialelenoastre publicitare: pliante, articole în mass-media locală şi naţională.
  2. Promovăm imagineaDumneavoastra încadrul evenimentului de finalizare a Campaniei, la care vor participa reprezentanţi ai business-ului local implicaţi, reprezentanţi ai structurilor de business locale, ONG din domeniul business şi social, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi mass-mediei regionale.

 

În acest context, Vă oferim posibilitatea de a selecta modalitatea cea mai convenabilă pentru Dumneavoastră de implicare:

  1. “1+1” Dumneavoastră în calitate de persoană fizică ori juridică + 1 membru al familiei/familie, pe care îl/o puteţi ajuta la direct. Aţi putea face cunoştinţă cu beneficiarul de ajutor, să evaluaţi necesităţile personale şi să-i acordaţi ajutor în limita posibilităţilor Dumneavoastră reale.
  2. “Bani cash”. Suma de bani oferită este depusă la sediul Organizatorului, pentru care primiţi un Certificat, care confirmă donaţia oferită, semnat de 3 membri ai Comitetului organizatoric al Campaniei. Mai apoi veți putea face cunoștință cu lista de cumpărărturi efectuate, cecuri, etc şi semnătura beneficiarului despre recepţionare, cu care veţi putea comunica direct despre articolele achiziţionate.
  3. “Bani transfer”. Puteţi transfera suma de bani de care sunteţi disponibil pe contul de mai jos. Mai apoi, veţi face cunoștință cu lista de cumpărărturi efectuate, cecuri, etc şi semnătura beneficiarului despre recepţionare, cu care veţi putea comunica direct despre articolele achiziţionate.
  4. “Bunuri “Second hand” – articole vestimentare, încălţăminte, care nu Vă mai sunt de folos Dumneavoastră, dar pot fi de folos altor persoane.
  5. „Banca de alimente” – produse alimentare nealterabile (orez, paste făinoase, făină, ulei, etc:)

În speranţa că organizarea acestui eveniment a reuşit să Vă provoace interesul, Vă rugăm să Vă implicați în perioada 15 – 25 aprilie 2019.

CASFC “CREDO” este o instituţie publică, creată iniţial de AO “Asociaţia de Educaţie Civică “Viitorul Începe Azi” în baza grantului oferite de PNUD. În present, CASFC “CREDO este o subdiviziune a Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Ungheni şi oferă servicii de plasament, asistenţă socială, psihologică, juridică, servicii de orientare profesională, de plasare îm câmpul muncii și suport financiar cuplurilor părinte-copil, victime ale violenței domestice, coopiilor și  tinerilor în dificultate din oraşul şi raionul Ungheni.

 

Cu respect ,

Constantin Stratulat,

Director executiv AO “Asociaţia de Educaţie Civică “Viitorul Începe Azi”, Manager CASFC “CREDO”

 

Ne puteţi contacta  la numărul de telefon: 0 236 2 31 15, Victoria Serbianu, Angela Ciobanu.

Rechizite bancare:

Asociaţia de Educaţie Civică “Viitorul Începe Azi”

Or. Ungheni, str. George Meniuc 8

Cont de decontare: MD73EX0000000225136002MD

BC Eximbank SA, Sucursala nr. 2 Ungheni

Cod bancar: EXMMMD22835

Cod fiscal: 1015620001398