Instrumente noi de lucru în prestarea Serviciului social de sprijin pentru familiile cu copii

   Instrumente noi de lucru în prestarea Serviciului social de sprijin pentru familiile cu copii

    Asistenții sociali comunitari din cadrul Direcției asistență socială și protecția familiei Ungheni au participat pe 1 și 3 noiembrie curent la instruirea organizată de AO ”Parteneriate pentru fiecare copil” /PPFC/ în noile instrumente de lucru în prestarea Serviciului social de sprijin pentru familiile cu copii.

     Instrumentele respective au fost ajustate la abordările domeniilor de bunăstare și factorii protectori pentru consolidarea familiei.

  Modificarea instrumentelor de lucru au drept scop îmbunătățirea modalității de evaluare a necesităților fiecărui copil, prin oferirea suportului necesar familiei. Evenimentul a fost organizat în cadrul Proiectului ”Familie puternică pentru fiecare copil”. Menționăm că r.Ungheni  în cadrul aceluiaș proiect   pilotează  Modelul National de Practici „Actiuni corecte-ÎMPREUNĂ-pentru fiecare copil”, Programul de asistenţă psiho-socială pentru copii „PANDA”, managementul organizaţional.

    Proiectul  ”Familie puternică pentru fiecare copil” este implementat de PPFC în parteneriat cu Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei, Ministerul Educației  și cu suportul financiar al USAID.

[slideshow_deploy id=’32398′]

Adauga un comentariu

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.