1 iunie – ,,Ziua Internațională a copilului”

1 iunie - ,,Ziua Internațională a copilului”

1 iunie – ,,Ziua Internațională a copilului”

     1 iunie -,,Ziua Internațională a copilului”, este ziua în care revenim cu toții la momentele tandre și plăcute ale copilăriei inocente, alături de generația în creștere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conștientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar și că toți copiii au nevoie de sprijinul și atenția noastră zi de zi.

Cu  ocazia acestei sărbători, Direcția Generală Asistență Socială și Protecție a familiei Ungheni a organizat și desfășurat  sărbătoarea   dedicată  Zilei  Copilului, în Parcul Central al mun. Ungheni,  unde au participat și s-au distrat copiii rămași fără ocrotire părintească,  beneficiari ai Serviciului de asistență parentală profesionistă .

La acest eveniment  reprezentanții  Palatului de Cultură  s-au prezentat cu un album de cîntece  dedicate sărbătorii Zilei  Internaționale a copilului.  La această sărbătoare au răsunat melodii din desene animate unde copiii au fredonat și dansat . Copiii s-au  distrat alături de animatori , pregătind copiilor  diferite surprize, jocuri și starturi vesele. Toți copiii din Serviciul de asistență parentală profesionistă au primit  cadouri ,sucuri, dulciuri și pizza.

În această zi alături de copii au venit să-și exprime  cuvinte de felicitare cu acest prilej, următorii invitați:

Liudmila GUZUN – deputat în Parlamentul Republicii Moldova

Eduard  BALAN –  viceprimar  mun. Ungheni

Tudor RĂDEANU – șef  Direcția generală  Ungheni

Aducem sincere mulțumiri celor cu inima mare care au contribuit la organizarea sărbătorii:   Primăriei mun. Ungheni,  Companiei SRL ,,ASIST – BETA”  dlui Mihail Beșliu, Compania ,,Starnet ”– dlui A. Butnaru, MEGAMARKET ,,Slavena dnei Inesa Podgainova, Compania  ,,LEAR Corporation” Ungheni , Grupului de animatori ,, HAPPY KIDS”- dnei Angela Racovița , ,,

Erni Pizza” familiei David.

[slideshow_deploy id=’39363′]

Adauga un comentariu

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.