Acțiune de caritate

Acțiune de caritate

Începând de astăzi, 7 iulie, beneficiarii Casei Teritoriale de Asigurări Sociale Ungheni vor avea parte de servicii gratuite la multiplicarea documentelor, asta pentru că instituția a primit o donație din partea  A.O. „Alternative Sociale” în parteneriat cu Direcția Generală Asistență Socială și Protecție a Familiei Ungheni. Vorbim despre un lot de 2500 foi A4 și o imprimantă laser multifuncțională, duplex automată, ce are o viteză de imprimare de până la 30 de pagini pe minut.  În acest sens, considerăm că contribuția noastră este una necesară și binevenită, întrucât în zona respectivă lipsesc centrele xerox publice.
Grija și respectul față de persoanele în etate fac parte din obiectivele noastre esențiale, astfel suportul vine în contextul facilitării procesului de depunere a actelor ale solicitanților la reexaminarea pensiei pentru limită de vârstă, stabilite după 1 ianuarie 1999, care au realizat un stagiu de cotizare de cel puţin 10 ani.
Amintim că, începând cu 1 iulie 2020, pensionarii din Republica Moldova au dreptul la reexaminarea pensiei pentru limită de vârstă, conform art. 41 alin.(1) din Legea nr. 156-XIV din 14.10.1998 privind sistemul public, modificat în decembrie 2019.

IMG_6072IMG_6076IMG_6074DCPL2512D_main

Autor: Mihaela Lupu

Adauga un comentariu

comentarii

3 Responses for this post

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.