Donatie in ziua Sfintei Sarbatori a celor 40 de Mucenici din Sevastia

Donatie in ziua Sfintei Sarbatori a celor 40 de Mucenici din Sevastia

Donatie in ziua Sfintei Sarbatori a celor 40 de Mucenici din Sevastia

    Este mult mai usor, atunci cind cineva pune umarul si te ajuta in ceea ce faci! Sunt sigur ca acesti oameni, sustinatori o fac cu dragoste de bine, dragoste de oameni si dragoste de Dumnezeu!
Zilele trecute, si anume in ziua Sfintei Sarbatori a celor 40 de Mucenici din Sevastia, l-am cunoscut prin fapta Sa de a face bine cu dragoste de oameni si Dumnezeu pe parohul Bisericii Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din s. Busila, r. Ungheni Vitaile Nichiforeac.

El a decis ca donatia facuta sub forma de produse alimentare, cit si haine, colectate de la enoriasi sa fie oferita beneficiarilor Centrului de Asistenta Sociala a Familiei si Copilului ,,CREDO,, din mun. Ungheni – copii si tineri in dificultate, cupluri parinte-copil, victime ale abuzului si violentei.
Am ramas profund miscati de gestul Dumnealui, iar in cele donate am intrezarit chipul si sufletul bun si grijuliu a enoriasilor, oamenilor, care au decis sa se imparta din putinul cu care il au. Multumim mult parohului Bisericii Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din s. Busila, r. Ungheni Vitaile Nichiforeac, preotesei si tuturor enoriasilor pentru Binele Facut. Dumnezeu sa ne ajute in continuare si acum in Postul Mare sa ne dea puteri sa facem mai buna viata celora care sunt mai tristi in Ziua Marii Invieri si Intotdeauna!

Centrul de Asistenta Sociala a Familiei si Copilului ,,CREDO,, din mun. Ungheni se afla la gestiunea Directiei Asistenta Sociala si Protectie a Familiei Ungheni in parteneriat cu Consiliul Raional Ungheni, Primaria mun. Ungheni, AO Asociatia de Educatie Civica „Viitorul Incepe Azi” din mun. Ungheni si AO „Parteneriate pentru Fiecare Copil” din mun. Chisinau.

2

Adauga un comentariu

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.