Implicarea persoanelor cu dizabilități – ca membru a grupului de lucru

Implicarea persoanelor cu dizabilități – ca membru a grupului de lucru

Implicarea persoanelor cu dizabilități – ca membru a grupului de lucru

    Astăzi, 25 octombrie 2017, în cadrul DASPF Ungheni a avut loc ședința de lucru cu elemente de instruire din cadrul Campaniei de advocacy ” Implicarea persoanelor cu dizabilități – ca membru a grupului de lucru, în procesul de evaluare a accesibilității pentru persoanele cu dizabilități în cadrul Instituțiilor Publice din mun. Ungheni”
La ședință a participat D-nul Potlog Constantin – Șef adjunct Direcția Asistență Socială, Protecție și Familie Ungheni, coordonatorii locali aCAJPD: D-nul Adrian Afteni, D-na Ahiri Svetlana și D-na Olga Cenușa facilitator a dialogului între APL-uri și persoane cu dizabilități.
În cadrul ședinței s-a discutat despre Planul de acțiuni pentru anul 2018 a Grupului de lucru ce va evalua accesibilitatea pentru persoanele cu dizabilități în cadrul Instituțiilor Publice din mun. Ungheni, cu implicarea D-lui Afteni Adrian și D-nei Svetlana Ahiri în procesul de evaluare a accesibilității instituțiilor publice din Ungheni și în procesul de promovare și monitorizare procesului de accesibilizare a acestora.
Ședința de lucru este realizată în cadrul Proiectului „Sprijinirea asistenței juridice primare pentru persoanele cu dizabilități din regiunile Moldovei”, care este finanțat de către Ambasada Britanică Chișinău (UK in Moldova – British Embassy Chisinau) prin Fondul pentru Buna Guvernare și implementat de Centrul de Asistență Juridică pentru Persoane cu Dizabilități, în colaborare cu Consiliul Național pentru Asistența Juridică Garantată de Stat (CNAJGS).

[slideshow_deploy id=’38071′]

Adauga un comentariu

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.