Raportări privind activitatea serviciului – Echipa mobilă

Raportări privind  activitatea serviciului - Echipa mobilă

Raportări privind  activitatea serviciului – Echipa mobilă

Echipa mobilă este un serviciu social specializat care oferă suport persoanelor cu dizabilități și familiilor acestora prestînd servicii sociale, medicale, psihologice la domiciliu pentru creșterea gradului de autonomie a persoanei. Scopul serviciului este de a preveni instituționalizarea și de facilita integrarea  socială a acestor persoane.

În perioada 15.10.18 – 21.10.18 specialiștii serviciului au efectuat 5 ieșiri cu 10 vizite la domiciliu la 22 de beneficiari elaborînd rapoarte de monitorizare și raportări privind  activitatea serviciului.

În perioada dată psihologul echipei a efectuat ședinte de consilere,a lucrat asupra diminuării comportamentelor problematice și a diminuarii situațiilor conflictogene din familie,s-a efectuat sedințe de restabilire a echilibrului psiho-emoțional a beneficiarului cît și monitorizarea conlucrarii  acestuia cu ceilalți membri din familie.

Asistentul medical  a acordat ajutor medical în prelucrarea erupțiilor cutanate,a desfașurat ședințe de consiliere medicală,a dus convorbiri despre sanătatea beneficiarului cu asistentul medical din comunitate și cu familia acestuia, și a oferit instruire  în aplicarea metodelor corecte de îngrijire,igienă,somn,alimentație.

Asistentul social a discutat despre pregătirea locuinței pentru sezonul rece și a informat despre prestațiile sociale și drepturile angajatului în serviciu.

Șeful serviciului a monitorizat activitățile specialiștilor în perioada prestărilor,a efectuat  graficul de deplasare  săptamînal  în   teritoriu, a înregistrat toate vizitele în registru și la necesitate a colaborat cu asistentul social comunitar.

[slideshow_deploy id=’38796′]

Adauga un comentariu

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.