Seminarul de instruire pentru copiii din Serviciul asistență parentală profesionistă, cu tematica „Viitorul meu contează”

Seminarul de instruire pentru copiii din Serviciul  asistență parentală profesionistă, cu tematica „Viitorul meu contează”

Seminarul de instruire pentru copiii din Serviciul  asistență parentală profesionistă,
cu tematica „Viitorul meu contează”

    În perioada 08.06.2018-12.06.2018  în sala de ședință a Direcţiei Ungheni a avut loc seminarul de instruire pentru copiii din Serviciul  asistență parentală profesionistă, cu tematica „Viitorul meu contează”. La seminar au participat copii cu vîrsta cuprinsă  între 12și 18 ani. Activitatea s-a petrecut în parteneriat cu IGP Ungheni, OFM Ungheni, Direcția  situații excepționale Ungheni şi LEAR CORPORATION . Copiii au fost informați despre orientarea profesională după finisarea ciclului gimnazial și despre cursurile gratuite care se organizează la Agenția  Națională pentru Ocuparea Forțelor de Muncă. Specialiștii din cadrul Direcţiei, reprezentanții IGP Ungheni și ai Direcției situații excepționale au venit cu un comunicat cu privire la securitatea copiilor în perioada vacanței de vară, le-au adus  la cunoștință despre drepturile și obligațiunile copilului, despre codul bunelor maniere și despre imaginea de sine a copilului. În acest context li s-a atras atenția la pericole de intoxicare cu produse alimentare, gaze și alte substanțe necunoscute. De asemenea au primit informații despre riscurile delicvenței juvenile și consecințele folosirii băuturilor alcoolice și a substanțelor narcotice. Compania LEAR CORPORATION s-a adresat cu mesaj de felicitare          12 Iunie –Ziua Mondială Împotriva Exploatării Copiilor prin Muncă cu mesajul ,,Nu-mi fura copilăria,, copiilor li s-au oferit îngheţată şi dulciuri.

[slideshow_deploy id=’38628′]

Adauga un comentariu

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.