1 iunie – Ziua Internațională a Copilului

1 iunie - Ziua Internațională a Copilului

1 iunie – Ziua Internațională a Copilului

    1 iunie-Ziua Internațională a Copilului, este ziua în care revenim cu toții la momentele tandre și plăcute ale copilăriei inocente, alături de generația în creștere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conștientizăm, că interesul pentru copil trebuie să fie unul prioritar și că, toți copiii au nevoie de sprijinul și atenția noastră zi de zi.

Cu  ocazia acestei sărbători, Direcția asistență socială și protecție a familiei Ungheni a organizat și a desfășurat  sărbătoarea   dedicată  Zilei  Copilului, în Parcul Central al mun. Ungheni,  unde au participat și s-au distrat copiii rămași fără ocrotire părintească,  beneficiari ai Serviciului de Asistență Parentală Profesionistă și copiii din cadrul Centrului de asistență a familiei și copilului  „ CREDO”.

La aceast eveniment ,Studioul muzical Do Re Micii , animatorii din cadrul Palatului de Cultură au prezentat  un program muzical  și distractiv pentru toți copiii. Am avut parte  de un concert minunat, unde copiii au dansat și  au cîntat împreună cu aceste talente. În acestă zi alături de copii au venit să-și exprime  cuvinte de felicitare cu acest prilej, următorii invitați:

Alexandru AMBROS- primarul mun. Ungheni

Alexandru BRÎNZĂ –vicepreședintele Consiliului raoinal Ungheni

Tudor RĂDEANU – șef Direcţie Ungheni

Aducem sincere mulțumiri:   Primăriei mun. Ungheni, SRL ,,ASIST – BETA”, dnei Aliona Mitrofan și familiilor Gorceag, Bujor și Mihăilă, care  s-au implicat activ la această sărbătoare.

 

[slideshow_deploy id=’38605′]

Adauga un comentariu

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.