Bucurie mare pentru copiii aflaţi în situaţie de risc și a copiilor rămași fără îngrijire părintească

Bucurie mare  pentru copiii aflaţi în situaţie de risc și a copiilor rămași fără îngrijire părintească

Bucurie mare  pentru copiii aflaţi în situaţie de risc și a copiilor rămași fără îngrijire părintească, la care Moș Crăciun le este spiritul prieteniei și nu-i lasă niciodată singuri…   

La  data de 27-12-2019  la ora 10:00 de către DGASPF-Ungheni  a fost organizat Matineul  de Anul Nou, dedicat copiilor din plasament  din Serviciul de Asistenţă parentală profesionistă, care s-a petrecut în incinta Palatului de Cultură Ungheni.   La acest matineu au participat 70-copii din Serviciul APP  însoţiţi de asistenţii parentali profesionişti care s-au distrat împreună cu Moş Crăciun-  Fulguța, Vulpea- Cucoș , Cîine ,Omuleț de zăpadă Echipa animatori de la Palatul de Cultură şi echipa  de asistenţi sociali responsabili de copii şi de APP. Copii au recitat cîntece, poezii,colinzi,urături diferite scenete la care au au primit în dar  cadouri cu dulciuri, cu diferite rechizite ce au rămas satisfăcuți de sărbătoarea organizată, de cadourile primite,d e distracţia oferită.

Aducem sincere  mulţumiri contribuabililor și actorilor implicați :   Primăria  mun. Ungheni, Consiliului rational Ungheni ,Comunitatea religioasă Misiunea Creștină de binefacere ”Armata Salvării”, Asociația  Obștească ” Alternative Sociale”  organizatorilor echipei APP, tuturor care  au contribuit financiar și material pentru clipele fericite copiilor mai triști ca noi.

Vă dorim un An Nou fericit, sănătos  și bogat.
La Mulţi Ani tuturor !!!

Cu multă stimă și respect  Echipa  APP din cadrul  DGASPF Ungheni.

[slideshow_deploy id=’39722′]

Adauga un comentariu

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.