De Craciun – sperante implinite… La Centrul de Asistenta Sociala a Familiei si Copilului CREDO

De Craciun - sperante implinite... La Centrul de Asistenta Sociala a Familiei si Copilului CREDO

De Craciun – sperante implinite… La Centrul de Asistenta Sociala a Familiei si Copilului CREDO

De Craciun – sperante implinite… Ne-o dorim cu totii!!! La Centrul de Asistenta Sociala a Familiei si Copilului CREDO (CASFC CREDO) din mun. Ungheni visele au prins viata cu sustinerea angajatilor ICS Lear Corporation Ungheni. Au avut si ei un vis! Mai bine zis un vis a avut Directorul Intreprinderii Dl Marian Lefter, care nu la direct, dar a vrut sa se prefaca in Mos Craciun. Idea a fost sustinuta da angajati astfel, incat acestia s-au apucat de lucru. Au citit cu minutiozitate scrisorile copiilor, beneneficiari ai CASFC CREDO, dupa care au pornit la munca!
Si daca pina aici a fost poveste, de aici incolo vorbim de realitate. Fiecare copil de la Centru si-a primit cadoul din partea lui Mos Carciun! Ba mai mult – inca multe si multe alte cadouri sub forma de imbracaminte, incaltaminte, scutece, dulciuri si produse alimentare.
Toti cei prezenti au avut emotii cu lacrimi pe obraz de bucurie, de clipa implinirilor si cea a realizarii dorintelor!
Potrivit Inei Sumeico, specialist motivare, ideea a prins si a unit mai multi angajati ai Intreprinderii, doritori de a se implica!
Cu calde multumiri fata de oaspetii-donatori a venit Dl Constantin Potlog, sef-adjunct al Directiei Generale Asistenta Sociala si Protectie a Familiei Ungheni, managerul CASFC CREDO Constantin Stratulat, dar si alti participanti la eveniment!
„Un BINE facut BINE!”, asta putem spune noi si le multumim din inima pentru daruri si un exemplu de a te implica, de a nu fi indiferent, de a face un bine celor, care duc lipsa si nevoi!
La Multi Ani, Lear Corporation!

[slideshow_deploy id=’39709′]

Adauga un comentariu

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.