Servicii la domiciliu pentru 10 beneficiari activi

Servicii la domiciliu pentru 10 beneficiari activi

Servicii la domiciliu pentru 10 beneficiari activi  

La începutul lunii noiembrie 01.11.18 – 09.11.18 specialiștii serviciului  „ Echipă Mobilă  ” au  prestat servicii la domiciliu pentru 10 beneficiari activi  din  com. Mănoilești și din or. Ungheni și din satele Cornești, Bușila, Năpădeni,  Alexeevca, Țîghira. Au efectuat 10 ieșiri  cu 24 vizite la domiciliul beneficiarilor, dintre care  2 vizite de închiderea a cazurilor  din com. Mănoilești, 11 vizite de identificare a cazurilor  din  s. Tișcureni,  com. Agronomovca s. Zozoleni Noi.

Psihologul serviciului a efectuat după necesitate evaluarea psihologică,  a dezvoltat   abilități de autodeservire,  a dezvoltat  abilități cognitive și intelectuale, a  dezvoltat  abilități de comunicare,  a determinat  prezența /absența comportamentului problematic, a  prevenit  accesele  de comportament problematic.   De asemenea a acordat suport psihologic individual părinților persoanelor cu dizabilități, cu referire la previnirea formelor de abuz și discriminare față  de persoanele cu dizabilități la nivel de familie, școală, societate;

Asistentul medical  a efectuat activități de kinetoterapie, a  efectuat consiliere medicală,  a aplicat  metode corecte de îngrijire a beneficiarului (igiena, somnul, alimentația), a  facilitat  accesul  către centre de reabilitare si recuperare,  a distribuit  medicamente  și produse de igienă.

Șeful  serviciului a  îndeplinit registrul de evidență al vizitelor efectuate la domiciliul persoanelor cu dizabilități. A efectuat  graficul  deplasări lunare în teritoriu și la necesitate a colaborat cu asistentul comunitar.

[slideshow_deploy id=’38857′]

 

Adauga un comentariu

comentarii

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.